.

גאה ומתרגשת להציג בפניכם

הקורס הדיגיטלי שיחשוף בפנייך את כל הסודות מאחורי העוגות הקטנות, מגניבות וטרנדיות שכבשו את הרשת!

הדברים הקטנים, הם אלו שיוצרים את אפקט ההפתעה הגדול. הכירי את הקורס שיהפוך אותך לאמנית עוגות הבנטו הבאה

אז… וולקאם! אם את כאן, ככל הנראה שיש לך תשוקה רצינית לעולם האפיה והמתוקים ושהטרנד הכי רותח ברשת תפס לך את העין והלב- עוגות ה-BENTO המדהימות.

בין אם את מתחילה בתחום ואין לך ניסיון ובין אם כבר יצא לך להכין מספר עוגות בעבר אבל את רוצה לדעת עוד
הקורס הבא הוא בדיוק בשבילך!

תתכונני... אנחנו הולכות להכין דברים מטורפים יחד (:

אז שניה לפני הבנטו, בואי נכיר -

היי אני עדי כהן, נעים להכיר!

מנהלת קהילה באינסטגרם של למעלה מ-40 אלף עוקבים, קונדיטורית מקצועית ומעצבת עוגות כבר למעלה מ-12 שנים, מנחת סדנאות ויוצרת תוכן ברשתות החברתיות.

והתחלתי את הדרך שלי מהכנה ומכירה של עוגות מעוצבות מהבית. תוך זמן קצר, היה ביקוש גדול מאוד מבנות שרצו ללמוד ממני, התחלתי להעביר סדנאות פרונטליות קבוצתיות למאות בנות, שבאו אליי מכל רחבי הארץ במשך 6 שנים, עד שהתחילה הקורונה ושינתה את כללי המשחק. מאז הקורונה, נולד הצורך הגדול בסדנאות דיגיטליות ולמידה מרחוק.

את הקורס הדיגיטלי הראשון שלי השקתי לפני שנה וחצי, קורס של עוגות מעוצבות לימי הולדת. אחריו נולד הקורס הדיגיטלי השני שלי לעוגות מעוצבות בקופסא cakebox.

אחרי מאות משתתפות שרכשו את הקורסים שלי, למדו והשתפרו והגיעו לתוצאות מדהימות, הגיע הזמן של הקורס השלישי והמיוחד להגיח לעולם - הכנת עוגות בנטו.

 אז אם כבר החלטת שאת רוצה להיות אמנית עוגות ואם החלטת שאת הולכת על עוגות הבנטו שכבשו את העולם והרשת,

אז לכי על הטופ, הכירי את-

 הקורס הדיגיטלי שיתן לך את כל הכלים להפוך ליוצרת עוגות בנטו מדופלמת ללא צורך בניסיון קודם!

אבל רגע לפני הכל - בואי נשטוף קצת את העיניים לפני שאנחנו יוצאות לדרך

אלו העוגות שגם את תוכלי להכין בקרוב מאוד...

שנדבר על העוגות שאנחנו הולכות לעבוד עליהן?

8 עוגות שיעוררו בך גאווה ענקית ויגרמו לכולם סביבך להתפעל ובדרך נלמד כל מה שחשוב כדי להיות אמנית בנטו:

נלמד לאפות עוגת שוקולד עסיסית וקאפקייקס. נלמד באיזה תבנית אופים ונקבל דגשים לאפיה נכונה. בנוסף תקבלו בחוברת המתכונים גם מתכון לעוגת וניל.

נלמד להכין קרם חלבי יציב וטעים למילוי העוגה. נקבל כלים כיצד לפרוס את העוגה לשכבות ישרות בדרך הכי קלה שיש וגם מילוי והרכבה של העוגה.

נלמד לעטוף עוגה בגלידן. נלמד כיצד להקציף את הקרם למרקם מושלם וחלק לעיטוף עוגה. נלמד את הטכניקה הנכונה לעיטוף עוגה קטנה, איך להגיע לעוגה חלקה וישרה פלס.

נלמד לזלף במספר צנתרים טכניקות זילוף מהממות שישמשו אתכם למסגרת לעוגה, לזילוף על קאפקייקס ולמארזי בנטו. נלמד לזלף שושנים, כוכבים, צדפים וצדפים הפוכים, מסגרת עיגולים לעוגה, זילוף פרחים מקצפת על מסמר וזילוף גבעולים.

השאלה שהכי הרבה שואלים אותי זה איך אני עושה את הכתב המחובר המהמם על העוגות? אז אני הולכת ללמד אתכם להכין כל כיתוב שתרצו בכתב יד מהמם ללא צורך בתבנית מיוחדת. נלמד להכין לבבות לקישוט העוגה ונלמד כיצד להמיס צימקאו בצורה נכונה ואיך לצבוע אותו לכל צבע שנרצה. בנוסף נזלף מסגרת צדפים לעוגה.

נלמד איך לגזור דמויות לעוגה מדף סוכר ואיך לעבוד עם הדף בצורה נכונה על קצפת. נכין אותיות ואלמנטים בתבנית סיליקון ונלמד כיצד לאבק אותן בזהב אטום ומושלם.

נלמד איך משלבים את הבנטו במארז עם קאפקייקס. אסביר לכם באיזו קופסא לארוז ואדגים לכם טכניקות זילוף על בנטו וקאפקייקס שיוצרים מארז מהפנט.

אדגים לכם טכניקה פשוטה וקלה לדוגמת מריחות קצפת על עוגה ונכין פרפרים מדף סוכר שיושבים בתלת מימד על העוגה.

נכין בנטו קלאסית בזילוף פרחים על מסמר וגבעולים.

נלמד לצפות עוגה בסוכריות צבעוניות ולקשט בטופר.

מכירים את העוגות עם הפנדה שהבטן שלהן עשויה מקצפת ובפנים מסתתרת קצפת בצבע שמגלה את מין העובר? אז נלמד את הטכניקה לעוגה הכי טרנדית והכי מרגשת שיש.

הטרנד החם ביותר ברשת - ״פתק נסתר בעוגה״

בטוח יצא לכם לראות את העוגה עם הפתק הנסתר בתוכה שמרימים שקף מהצדדים ולמטה מסתתר מסר. אז אני הולכת ללמד אתכם גם את הטרנד החדש והמהמם הזה. הטרנד שגם איתו מגלים את מין העובר בעוגה אישית ואין יותר מפתיע ומרגש מזה.

איך אורזים?

נלמד כיצד לארוז את העוגה בצורה מרשימה וחגיגית עם סרט וכפית.

הקורס מחולק לפרקים בצורה מסודרת ונוחה, ככה שכל פעם תוכלי להיכנס לפרק שאת צריכה. משך הקורס כ-שעה ועשרים דקות.

קורס ה-BENTOP המושקע נמצא כרגע במחיר מוזל, מה שאומר... שאת זוכה להנות ממחיר חגיגי וקטנטן לעומת כל מה שאת הולכת לקבל.

אז המחיר שתשלמי היום הוא -

297 ש"ח בלבד!

שימי לב,

המחיר יכול להשתנות בכל רגע ל- 397 ש"ח בלי הודעה מוקדמת.

את לא רוצה לפספס את המחיר החגיגי...

שווה לך למהר

מה התלמידות שלי מספרות על הקורסים שלי?

למי הקורס מתאים?

למקצועיות שכבר עוסקות בתחום ומכירות את עולם העוגות והאפיה ורוצות להתמקצע.

לחובבות אפיה שלא מכירות את עולם הבנטו, לנשים שמעולם לא עסקו באפיה ורוצות להתחיל למכור עוגות מהבית ולהתחיל לעשות מזה כסף.

לאמהות שרוצות לדעת להכין לגמרי בעצמן ולהכין לימי ההולדת של הילדים והמשפחה שלהן.

לכל מי שרוצה לקבל על העוגות שלה תגובות מדהימות ושיעופו גם על הטעם וגם על הנראות שלהן.

לכל מי שכבר מכינה עוגות ורוצה להציע לקהל שלה מוצר נוסף שהוא הטרנד הכי חם ומבוקש עכשיו.

רוצה טעימה ממה שמחכה לך?

הרשמה לקורס תאפשר לך להנות מבונוסים שווים בהחלט!

קבוצת תמיכה וליווי בוואטספ למשתתפות הקורס בלבד - המקום לשאול שאלות, לשתף ולהתייעץ.

חוברת מתכונים כתובה ומסודרת שתוכלי להדפיס.

קובץ כתוב עם כל הציוד הנדרש בשביל להתחיל להכין עוגות בנטו כבר בסיום הצפיה בקורס.

קובץ לבבות להדפסה, דמויות להדפסה על דף סוכר, וטמפלטים עם כל מיני סגנונות כיתוב לדוגמא שתוכלו להדפיס.

פרק בונוס עם הטרנד הכי חדש בעוגות בנטו- עוגה עם ״פתק נסתר״.

בונוס נוסף- תקבלו הסבר על תמחור העוגות.

למה עוגת בנטו ולא אחרת?

היא כל כך יפה שאי אפשר להוריד ממנה את העיניים

היא מגיעה בגודל אישי וכיפי, שלא נשאר ממנו אחר כך שאריות לימים ושבועות

היא המתנה המושלמת לקבל בכל גיל

אפשר לתת אותה עם הקדשות אישיות ולא חייבים לחלוק אותה (;

היא טרנדית בטירוף בכל מקום ברשת

היא במחיר נוח ומתאימה למי שרוצה להשקיע אבל לא להוציא יותר מדי כסף על עוגה

קורס ה-BENTOP המושקע נמצא כרגע במחיר מוזל, מה שאומר... שאת זוכה להנות ממחיר חגיגי וקטנטן לעומת כל מה שאת הולכת לקבל.

אז המחיר שתשלמי היום הוא -

297 ש״ח בלבד!

שימי לב,

המחיר יכול להשתנות בכל רגע ל- 397 ש"ח בלי הודעה מוקדמת.

את לא רוצה לפספס את המחיר החגיגי...

שווה לך למהר

כבר אמרתי שאני קוראת מחשבות? אז הנה התשובות לשאלות שבטח עלו לך לראש (:

 

איך אדע עם איזה ציוד אני צריכה להתארגן?

בתחילת הקורס אדאג שתקבלי רשימה מפורטת לציוד הנדרש לקורס. חשבתי על הכל, אל דאגה.

 

במידה ואין לי ניסיון קודם האם הסדנה מתאימה לי?

בוודאי. אני מלמדת הכל מהבסיס ועד לשלבים הסופיים ככה שכל אחת יכולה.

 

איפה מתקיים הקורס?

הקורס הינו דיגיטלי וניתן לצפות בו מתי שרוצים כמה שרוצים. הקורס מחולק לפרקים ואפשר כל פעם לצפות בפרק שרוצים. לאחר התשלום, הקורס ישלח אלייך תוך מספר שניות באופן אוטומטי למייל שאיתו נרשמת ותוכלי להתחבר ולצפות.

 

לכמה זמן יש לי גישה לקורס?

הגישה לקורס ללא הגבלת זמן. הקורס פתוח לך לתמיד.

 

אני יכולה ממש לעבוד בתחום אחרי הקורס?

לגמרי כן! את מקבלת כאן את כל הכלים, מההתחלה ועד הסוף, איך להיות אשפית בנטו מקצועית, מהבסיס ועד האריזה.

 

אפשר באמת לדעת להכין עוגות כאלה רק מקורס דיגיטלי?

בהחלט! מאות תלמידות כבר רכשו את הקורסים הדיגיטליים הקודמים ויש להן תוצאות מהממות. הקורס מוסבר ומפורט בצורה הכי ברורה שיש. רק להיכנס למטבח ולהתחיל להכין.

 

אם יהיו לי שאלות תוך כדי הקורס?

יש לנו קבוצת וואטספ ייעודית למשתתפי הקורס בלבד. ניתן לשאול בקבוצה כל שאלה. אני שם כדי לוודא שאתן מסתדרות בכל עניין ושתוכלו להכין בהצלחה את כל העוגות.

 

האם המתכונים בקורס הן על עוגות פרווה או חלביות?

ההדרכה בקורס היא על עוגות חלביות. בחוברת מתכונים יש לכם גם מתכון למילוי פרווה למי שרוצה להחליף.

 

איפה אפשר לראות עוד קורסים שלך?

באתר שלי (: תהנו - https://adidicohen.co.il/

עתיד מתוק מחכה לנו…

אז בואי נעשה אותו הווה -

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.